English Polski Deutsch
Nejchutnější festival jídla a pití na Moravě!

Zdeněk Pohlreich

Šéfkuchař, majitel restaurací, podnikatel, moderátor televizních show, autor několika kuchařských knih. Do roku 1987 působil v různých pražských restauracích a hotelech. Po emigraci strávil více než jeden rok v Nizozemsku, kde působil v restauraci Het Schlellinkje. Následně odjel do australského města Adelaide, kde začal jako druhý kuchař francouzské restauraci La Guillotine, v níž se později stal šéfkuchařem. Po návratu z emigrace působil na pozici šéfkuchaře v restauraci hotelu Renaissance, Villa Voyta, Radisson SAS či Marriott. Od roku 2010 úspěšně provozuje Café Imperial, Divinis Ristorante a luxusní restauraci TriBeCa ve švýcarském městečku Romanshorn. Café Imperial je podnik ve stylu prvorepublikových Grand Café. Divinis Ristorante představuje podnik vedený v italském duchu, od nábytku přes pokrmy a víno. TriBeCa je špičková luxusní restaurace ve zrekonstruovaném zámku Romanshorn na břehu Bodamského jezera.

V PROGRAMU:
Olomouc, Ostrava, Zlín