English Polski Deutsch
Nejchutnější festival jídla a pití na Moravě!

Zdeněk Pohlreich

Do roku 1987 působil v různých pražských restauracích a hotelech. Po emigraci strávil více než rok v Nizozemsku, kde pracoval v restauraci Het Schlellinkje. Následně odjel do australského Adelaide, kde začal jako druhý kuchař ve francouzské restauraci LaGuillotine, v níž se později stal šéfkuchařem. Po návratu z emigrace působil na pozici šéfkuchaře v restauraci hotelů Renaissance, Villa Voyta, Radisson SAS či Marriott. Od roku 2010 úspěšně provozuje Café Imperial, Divinis Ristorante a luxusní pražské bistro NextDoor. Café Imperial je podnik ve stylu prvorepublikových Grand Café. Divinis Ristorante představuje podnik vedený v italském duchu, od nábytku přes pokrmy a víno. NextDoor je Pohlreichův nejnovější projekt, který otevřel přímo naproti Café Imperial.

V PROGRAMU:

Olomouc, Rožnov pod Radhoštěm, Zlín