Uherské Hradiště

21.–22. 08. 2021
Detailní informace o akci
Těšíme se, jak se Smetanovy sady opět pořádně nadechnou a zaplní je milovníci dobrého jídla a pití. Připravujeme opravdu báječnou akci! 3. ročník GFF v Uherském Hradišti se blíží.

Sobota

10:00
Dětská stage — altán
Skákací atrakce, malování na obličej, nafukovací balonky
11:00
Hlavní Stage
Radek Příhonský — Mexické sope
Vařil v těch nejluxusnějších restauracích v Česku a ve světě, reprezentoval českou gastronomii v Jihoafrické republice, Indonésii, Izraeli a Dánsku. Jeho pokrmy jste mohli ochutnat i třeba v hotelu Grand Hotel Pupp. A pro vás bude Radek Příhoňský připravovat mexickou specialitu Sopes, malé košíčky plněné nekonečnou řadou náplní.
11:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem — Sushi s dětmi
S šéfkuchařem Lukášem i Lídou se naučíte sushi stejně dobře jako dospělí a možná dokonce i lépe! Rodiče se mohou zapojit a uvidí se, komu to půjde více.
Koupit vstupenku
12:00
Veronika Gruntová — máma z gruntu zavařuje — sterilovaná červená řepa se zelím

Vařím z toho, co doma máme, a přesto zdravě a levně. Snažím se co nejvíce využívat potraviny sezónní a lokální. Netrávím tak u plotny zbytečně moc času a mohu ho věnovat dětem, rodině, jiným povinnostem nebo sama sobě.

12:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem — Závitky s dětmi

Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář se věnuje i dětským kurzům a pod jeho taktovkou vznikají profi výsledky. Společně s Lídou Ora, šéfkuchařkou na asijskou kuchyni, si vaše děti připraví závitky se zeleninou Bonduelle.

Koupit vstupenku
13:00
Hlavní Stage Hudba
Eliška Lajdová

Zpěvačka, hudebnice a někteří tomu složitě říkají multiinstrumentalistka.

14:00
Vaření s šéfkuchařem Hlavní stage
Šéfkuchař Ondřej Molina — Back2Back cooking
Recepty šéfkuchaře, který procestoval svět a vařil v těch nejlepších restauracích až u protinožců. Jeho recept, zády k sobě a jeho vedení. Zvládnete uvařit to samé? Těšte se na výsledek!
14:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem — Poke Bowl
Co to je POKE BOWL? Poke je čím dál více trendy jídlo po celém světě. Nejvíce se proslavilo na Hawaji. Má miliony podob a vy si připravíte to možná nejlepší poke ve svém životě!
Koupit vstupenku
15:00
Hlavní Stage
Pavel Daněk — středomořská rybí polévka
15:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem — Sushi pro dospělé
Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář představí sushi od A do Z. Pod jeho vedením si připravíte klasické MAKI SUSHI rolky, oblíbené KALIFORNSKÉ ROLKY neboli URAMAKI SUSHI a také NIGIRI SUSHI.
Koupit vstupenku
16:00
Hlavní Stage Hudba
Honza Grebík
Zpěvák, hudebník a producent.
17:00
Hlavní Stage
Lukáš Neckář — Color Sushi Show (o sushi od A do Z)

Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář představí sushi od A do Z. Pod jeho vedením si připravíte klasické MAKI SUSHI rolky, oblíbené KALIFORNSKÉ ROLKY neboli URAMAKI SUSHI a také NIGIRI SUSHI.

21:00
Letní kino (Kino Hvězda)
Bistro Ramen

Mladý šéfkuchař Masato z japonského města Takasaki je odborník na tradiční pokrm ramen.

Neděle

10:00
Dětská stage — altán
Skákací atrakce, malování na obličej, nafukovací balonky
11:00
Hlavní Stage
Veronika Gruntová — máma z gruntu zavařuje — jemné cuketové zelí

Vařím z toho, co doma máme, a přesto zdravě a levně. Snažím se co nejvíce využívat potraviny sezónní a lokální. Netrávím tak u plotny zbytečně moc času a mohu ho věnovat dětem, rodině, jiným povinnostem nebo sama sobě.

11:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem — Sushi s dětmi
S šéfkuchařem Lukášem i Lídou se naučíte sushi stejně dobře jako dospělí a možná dokonce i lépe! Rodiče se mohou zapojit a uvidí se, komu to půjde více.
Koupit vstupenku
12:00
Hlavní Stage
Radek Příhonský — Mexické sope
Vařil v těch nejluxusnějších restauracích v Česku a ve světě, reprezentoval českou gastronomii v Jihoafrické republice, Indonésii, Izraeli a Dánsku. Jeho pokrmy jste mohli ochutnat i třeba v hotelu Grand Hotel Pupp. A pro vás bude Radek Příhoňský připravovat mexickou specialitu Sopes, malé košíčky plněné nekonečnou řadou náplní.
12:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem — Závitky s dětmi
Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář se věnuje i dětským kurzům a pod jeho taktovkou vznikají profi výsledky. Společně s Lídou Ora, šéfkuchařkou na asijskou kuchyni, si vaše děti připraví závitky se zeleninou Bonduelle.
Koupit vstupenku
13:00
Hlavní Stage
David Valíček — vaříme a dochucujeme octem
Patron Ostravských kurzů vaření a šéfkuchař, který prošel zkušenostmi v luxusním hotelu Burj al Arab v Dubaji nebo v restauraci Fig & Olive na Manhattanu, se s vámi podělí o své zkušenosti kouzlení s octem a proč jsou jednotlivé druhy odlišné a co to může přinést. Toto zlato v kuchyni vám představí ve své verzi Bzeneckého salátu.
14:00
Hlavní Stage Hudba
Honza Grebík & Kamila Polonyová
Zpěvák, hudebník a producent a česká zpěvačka, skladatelka a hudebnice.
14:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem — Poke Bowl
Co to je POKE BOWL? Poke je čím dál více trendy jídlo po celém světě. Nejvíce se proslavilo na Hawaji. Má miliony podob a vy si připravíte to možná nejlepší poke ve svém životě!
Koupit vstupenku
15:00
David Valíček — Food styling (velká soutěž o Big Green Egg)

Velká soutěž o gril Big Green Egg. Říká se, že člověk jí očima a své o tom ví i šéfkuchař David Valíček. V této soutěži, která probíhá ve všech městech dá šanci několika z vás, abyste na stage vytvořili stejný pokrm, který musíte upravit podle vlastní fantazie. David vše ochutná, zhodnotí a vyhlásí. Výherce obdrží cenu a bude zařazen do dalšího slosování, které bude o Big Green Egg a proběhne v 20. 9. na našich sociálních sítích. Tak co, dokážeš připravit lákavější pokrm ze stejných surovin, než ostatní?

Zapojit se do soutěže
15:00
Dětská stage — altán
Dětská show
Hudebně-soutěžně zábavná show týmu Páji Chabičovského s dětskou zpěvačkou Kačulí, kouzelníkem, Símou, Gábinkou Bublinkou a hosty z pohádek.
15:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem — Sushi pro dospělé
Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář představí sushi od A do Z. Pod jeho vedením si připravíte klasické MAKI SUSHI rolky, oblíbené KALIFORNSKÉ ROLKY neboli URAMAKI SUSHI a také NIGIRI SUSHI.
Koupit vstupenku
16:00
Vaření s šéfkuchařem Hlavní stage
Soutěž v otevírání ústřic s šéfkuchařem Ondřejem Molinou
Šéfkuchař Ondřej Molina vybere z publika 2 návštěvníky. Vybaví je nožem a ochrannou rukavicí. Následně se rozběhne soutěž kdo rychleji správně otevře určitý počet ústřic. Na vítěze čeká překvapení. Otevřené ústřice ochutnají návštěvníci v publiku.

Přehled prodejců

Nejlepší a nezapomenutelná zábava.

Výrobce makronek, eclairs, tartaletek, cupcakes a spoustu dalších sladkostí.

Bzenecký ocet si pro náš festival připravil limitovanou edici balení sad ovocných octů (jablečný, vinný bílý a červený, Balsamico ocet a crema, Speciál na saláty), ke kterým obdržíte zdarma knihu 100 receptů pro vaření s octem.

Vytváříme kávové kompozice podle vlastních receptur, které jsou směsí druhů Arabica a Robusta v poměru 80/20, směsí 100% Arabica, ale i jednodruhové kávy.

Tradiční pokrmy ze Srí Lanky.

Objevte s námi kouzlo orientální kuchyně, převážně Egyptské.

Pestrobarevné sushi, spojení barevné rýže, široké palety zeleniny a směsi koření, to vše Vám předvede Lukáš Neckář. Nechte se stáhnout do víru skvělých chutí.

Zažeň svůj hlad chutí Indonésie.

Řemeslnost, poctivost a selský rozum - toť naše krédo. Pštrosí maso.

Otevřený barový prostor ukrývá ještě otevřenější barmany, kteří vám připraví naprosto úchvatný drink.

Můžete se těšit na originální sushi za pomocí designové řasy. Detail sushi je i jediným výrobcem takto kreativního sushi na světě.

Ondřej Molina je kuchař, který nasbíral své zkušenosti v různých koutech světa především v restauracích s michelinským oceněním.

Popcorn je vypukaný pouze za použití horkého vzduchu, bez tuku nebo palmového oleje. Receptura popcornu je zdokonalená láskou a ruční prací s pravým máslem. Používají pouze kukuřici bez GMO.

Rochůz je rodinné vinařství produkující harmonická vína ze Slovácka z vlastních vinic.

Parta kluků, která s největší pečlivostí a láskou k řemeslu vaří spodně i svrchně kvašená piva plná překvapení.

Budeš koukat, jak ti červíci zachutnají!

Přivezeme na akci unikátní sortiment Japonských nožů YAXELL.

Přivezeme vám na svém naprosto soběstačném kole kávu připravovanou pouze do 100 % recyklovatelných kelímků, kterou je možné vychutnat si u našeho posezení.

Určeno pro všechny milovníky mexické kuchyně.

Vyrábíme Thajskou rolovanou zmrzlinu z čerstvého ovoce, smetany a sušenek.

Specialisté na thajskou a japonskou kuchyni. Pokrmy jsou připravované profesionály, kteří působí ve vyhlášených restauracích. Jejich priorita je použití vždy čerstvých surovin v nejvyšší kvalitě.

Díky všem lokálním partnerům

Pořadatel pro toto město

Topakce s.r.o.
Klukova 830, Staré Město
686 03 Uherské Hradiště

IČO: 05968801
DIČ: CZ05968801

C 99031 vedená u Krajského soudu v Brně

Poslední článek z blogu
Garden Food Festival
Soutěž o grill!