Písek

14.–15. 08. 2021
Detailní informace o akci
Jedinečnou atmosféru GFF si budete moct užít úplně poprvé také v Písku. V Palackého sadech se sejdou milovníci jídla a pití a Vy nesmíte chybět mezi nimi. Připravujeme pro vás báječnou akci! První ročník GFF v Písku se blíží.

Sobota

10:00–10:20
Zahájení Garden Food Festivalu s Markétou Hrubešovou
1. ročník startuje
10:20–10:40
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Soutěž v otevírání ústřic s šéfkuchařem Ondřejem Molinou
Šéfkuchař Ondřej Molina vybere z publika 2 návštěvníky. Vybaví je nožem a ochrannou rukavicí. Následně se rozběhne soutěž kdo rychleji správně otevře určitý počet ústřic. Na vítěze čeká překvapení. Otevřené ústřice ochutnají návštěvníci v publiku.
Podívat se na soutěže
10:45–11:30
Vaření s šéfkuchařem Hlavní stage
Šéfkuchař Ondřej Molina - Back2Back cooking
Šéfkuchař vs. návštěvník. Zády k sobě, pod dohledem kamer. Jedno jednoduché jídlo, stejný čas. Návštěvník na základě instrukcí od šéfkuchaře bude vařit stejné jídlo. Těšte se na výsledek!
Podívat se na soutěže
11:00–12:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Závitky s dětmi
Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář se věnuje i dětským kurzům a pod jeho taktovkou vznikají profi výsledky. Společně s Lídou Ora, šéfkuchařkou na asijskou kuchyni, si vaše děti připraví závitky se zeleninou.
Koupit vstupenku
13:00–14:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi s dětmi
S šéfkuchařem Lukášem i Lídou se naučíte sushi stejně dobře jako dospělí a možná dokonce i lépe! Rodiče se mohou zapojit a uvidí se, komu to půjde více.
Koupit vstupenku
15:00–16:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Poke Bowl
Co to je POKE BOWL? Poke je čím dál více trendy jídlo po celém světě. Nejvíce se proslavilo na Hawaji. Má miliony podob a vy si připravíte to možná nejlepší poke ve svém životě!
Koupit vstupenku
17:00–18:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi pro dospělé
Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář představí sushi od A do Z. Pod jeho vedením si připravíte klasické MAKI SUSHI rolky, oblíbené KALIFORNSKÉ ROLKY neboli URAMAKI SUSHI a také NIGIRI SUSHI.
Koupit vstupenku

Neděle

10:00–10:20
Zahájení
Nedělní program GFF Písek startuje!
11:00–12:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Závitky s dětmi
Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář se věnuje i dětským kurzům a pod jeho taktovkou vznikají profi výsledky. Společně s Lídou Ora, šéfkuchařkou na asijskou kuchyni, si vaše děti připraví závitky se zeleninou.
Koupit vstupenku
13:00–14:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi s dětmi
S šéfkuchařem Lukášem i Lídou se naučíte sushi stejně dobře jako dospělí a možná dokonce i lépe! Rodiče se mohou zapojit a uvidí se, komu to půjde více.
Koupit vstupenku
14:15–15:00
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Šéfkuchař Ondřej Molina - Back2Back cooking
Šéfkuchař vs. návštěvník. Zády k sobě, pod dohledem kamer. Jedno jednoduché jídlo, stejný čas. Návštěvník na základě instrukcí od šéfkuchaře bude vařit stejné jídlo. Těšte se na výsledek!
Podívat se na soutěže
15:00–15:20
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Soutěž v otvírání ústřic s šéfkuchařem Ondřejem Molinou
Šéfkuchař Ondřej Molina vybere z publika 2 návštěvníky. Vybaví je nožem a ochrannou rukavicí. Následně se rozběhne soutěž kdo rychleji správně otevře určitý počet ústřic. Na vítěze čeká překvapení. Otevřené ústřice ochutnají návštěvníci v publiku.
Podívat se na soutěže
15:00–16:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Poke Bowl
Co to je POKE BOWL? Poke je čím dál více trendy jídlo po celém světě. Nejvíce se proslavilo na Hawaji. Má miliony podob a vy si připravíte to možná nejlepší poke ve svém životě!
Koupit vstupenku
17:00–18:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi pro dospěle
Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář představí sushi od A do Z. Pod jeho vedením si připravíte klasické MAKI SUSHI rolky, oblíbené KALIFORNSKÉ ROLKY neboli URAMAKI SUSHI a také NIGIRI SUSHI.
Koupit vstupenku

Přehled prodejců

Přivezeme na akci unikátní sortiment Japonských nožů YAXELL, které umíme prodat.

Bzenecký ocet si pro náš festival připravil limitovanou edici balení sad ovocných octů (jablečný, vinný bílý a červený, Balsamico ocet a crema, Speciál na saláty), ke kterým obdržíte zdarma knihu 100 receptů pro vaření s octem.

Chutná a lahodná zmrzlina na prvním místě.

Fresh Juice Bar s originálním konceptem.

Domácí waffle? A na špejli? Jasně, že ano. U nás si vyberete dle vlastního výběru.

Nespočet variací, zvláštnost a jedinečnost, to jsou nápoje Bubble Tea

Určeno pro všechny milovníky mexické kuchyně.

Originální kousky pinsy s dotekem italského umu.

Ondřej Molina je kuchař, který nasbíral své zkušenosti v různých koutech světa především v restauracích s michelinským oceněním.

Koktejlový catering, který zajišťuje koktejlový servis více jak 15 let. Koktejly jsou připravovány opravdovými profesionály, zde je jedinečná možnost originální koktejly ochutnat.

Cafe LaFamilia je prodejce s exkluzivním sortimentem. Při přípravě dezertů používají pouze kvalitní výrobky a vaří jen z přírodních surovin a to například musové dezerty, které okamžitě zaujmou. A k tomu návštěvníkům akcí rádi nabídnou šálek kávy.

V profesionálním mobilním baru bude k dispozici čepované moravské Frizzante nebo Prosseco a s ním i míchané drinky. Na míchané drinky používají pouze vlastní domácí sirupy a čerstvé ovoce.

Můžete se těšit na originální sushi za pomocí designové řasy. Detail sushi je i jediným výrobcem takto kreativního sushi na světě.

Specialisté na thajskou a japonskou kuchyni. Pokrmy jsou připravované profesionály, kteří působí ve vyhlášených restauracích. Jejich priorita je použití vždy čerstvých surovin v nejvyšší kvalitě.

Pestrobarevné sushi, spojení barevné rýže, široké palety zeleniny a směsi koření, to vše Vám předvede Lukáš Neckář. Nechte se stáhnout do víru skvělých chutí.

Kvalitní hranolky dle belgické receptury jsou vždy čerstvě a ručně nakrájené. Specifické je také dvojí smažení, vlastní receptura čerstvých speciálních italských omáček a dipů.

Grig je výsledkem dní, týdnů a měsíců experimentů v naší kuchyni, kde jsme s vizí ekologicky šetrných potravin pracovali na vývoji našich zdravých snacků a jídel.

Jsme výborné cateringové bistro, ve kterém se zaměřujeme na americkou a mexickou kuchyni.

Vzbudíme v návštěvnících festivalu horskou dráhu emocí: počínaje vyděšením, přes zvědavost a se zakončením překvapivě skvělého chuťového zážitku.

Nejsme fastfood, ale děláme kvalitní jídlo rychle. Připravujeme SMASH Burgery jak mají být.

Projekt šikovných lidí #milujtym, který chce inspirovat, bavit, předávat zkušenosti, nabijet energii, dělat radost mladým a těm nejmladším

Říká se, že rakouská vína patří mezi ta nejlepší v Evropě. A je to pravda. Ochutnejte sami a hned poznáte proč.

Díky všem lokálním partnerům

Pořadatel pro toto město

BcA. Martina Paláčková

Centrum kultury města Písek
nábřeží 1. máje 1605, Budějovické Předměstí
397 01 Písek

IČO: 71294619
DIČ: CZ71294619

Pr 707 vedená u Krajského soudu v Českých Budějovicích

Poslední článek z blogu
Garden Food Festival