× Festival v Olomouci zrušen! Ti, co mají vstupenku, tak dostanou peníze zpět do 3 týdnů. Děkujeme za pochopení.

Sobota

10:00–10:20
Zahájení Garden Food Festivalu s Markétou Hrubešovou
7. ročník
10:20–10:40
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Soutěž v otevírání ústřic s šéfkuchařem Ondřejem Molinou
Šéfkuchař Ondřej Molina vybere z publika 2 návštěvníky. Vybaví je nožem a ochrannou rukavicí. Následně se rozběhne soutěž kdo rychleji správně otevře určitý počet ústřic. Na vítěze čeká překvapení. Otevřené ústřice ochutnají návštěvníci v publiku.
Podívat se na soutěže
10:45–11:30
Vaření s šéfkuchařem Hlavní stage
Šéfkuchař Ondřej Molina - Back2Back cooking
Šéfkuchař vs. návštěvník. Zády k sobě, pod dohledem kamer. Jedno jednoduché jídlo, stejný čas. Návštěvník na základě instrukcí od šéfkuchaře bude vařit stejné jídlo. Těšte se na výsledek!
Podívat se na soutěže
11:00–12:00
Zážitek pro děti Kapacita 2O osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Závitky s dětmi
Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář se věnuje i dětským kurzům a pod jeho taktovkou vznikají profi výsledky. Společně s Lídou Ora, šéfkuchařkou na asijskou kuchyni, si vaše děti připraví závitky se zeleninou.
Koupit vstupenku
13:00–14:00
Zážitek pro děti Kapacita 2O osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi s dětmi
S šéfkuchařem Lukášem i Lídou se naučíte sushi stejně dobře jako dospělí a možná dokonce i lépe! Rodiče se mohou zapojit a uvidí se, komu to půjde více.
Koupit vstupenku
15:00–16:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Poke Bowl
Co to je POKE BOWL? Poke je čím dál více trendy jídlo po celém světě. Nejvíce se proslavilo na Hawaji. Má miliony podob a vy si připravíte to možná nejlepší poke ve svém životě!
Koupit vstupenku
17:00–18:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi pro dospělé
Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář představí sushi od A do Z. Pod jeho vedením si připravíte klasické MAKI SUSHI rolky, oblíbené KALIFORNSKÉ ROLKY neboli URAMAKI SUSHI a také NIGIRI SUSHI.
Koupit vstupenku

Neděle

10:00–10:20
Zahájení nedělního programu s Markétou Hrubešovou
Nedělní program GFF Olomouc startuje!
11:00–12:00
Zážitek pro děti Kapacita 2O osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Závitky s dětmi
Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář se věnuje i dětským kurzům a pod jeho taktovkou vznikají profi výsledky. Společně s Lídou Ora, šéfkuchařkou na asijskou kuchyni, si vaše děti připraví závitky se zeleninou.
Koupit vstupenku
13:00–14:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi s dětmi
S šéfkuchařem Lukášem i Lídou se naučíte sushi stejně dobře jako dospělí a možná dokonce i lépe! Rodiče se mohou zapojit a uvidí se, komu to půjde více.
Koupit vstupenku
14:15–15:00
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Šéfkuchař Ondřej Molina - Back2Back cooking
Šéfkuchař vs. návštěvník. Zády k sobě, pod dohledem kamer. Jedno jednoduché jídlo, stejný čas. Návštěvník na základě instrukcí od šéfkuchaře bude vařit stejné jídlo. Těšte se na výsledek!
Podívat se na soutěže
15:00–15:20
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Soutěž v otevírání ústřic s šéfkuchařem Ondřejem Molinou
Šéfkuchař Ondřej Molina vybere z publika 2 návštěvníky. Vybaví je nožem a ochrannou rukavicí. Následně se rozběhne soutěž kdo rychleji správně otevře určitý počet ústřic. Na vítěze čeká překvapení. Otevřené ústřice ochutnají návštěvníci v publiku.
Podívat se na soutěže
15:00–16:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Poke Bowl
Co to je POKE BOWL? Poke je čím dál více trendy jídlo po celém světě. Nejvíce se proslavilo na Hawaji. Má miliony podob a vy si připravíte to možná nejlepší poke ve svém životě!
Koupit vstupenku
17:00–18:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi pro dospěle
Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář představí sushi od A do Z. Pod jeho vedením si připravíte klasické MAKI SUSHI rolky, oblíbené KALIFORNSKÉ ROLKY neboli URAMAKI SUSHI a také NIGIRI SUSHI.
Koupit vstupenku

Přehled prodejců

Největší radost z Bzeneckého octa však máme my – okurky, papričky, houby či utopenci, když si v zavařovacím nálevu krásně lebedíme a zrajeme.

Přivezeme na akci unikátní sortiment Japonských nožů YAXELL.

Otevřený barový prostor ukrývá ještě otevřenější barmany, kteří vám připraví naprosto úchvatný drink.

Koktejlové bary přímo na míru vaší akci.

Určeno pro všechny milovníky mexické kuchyně.

Říká se, že rakouská vína patří mezi ta nejlepší v Evropě. A je to pravda. Ochutnejte sami a hned poznáte proč.

Nejen víno z černého rybízu.

Jsem takový potetovaný týpek, který miluje jídlo a vaření! A chci Vám ukázat, že streetfood není jen burger, ale spousta dalších úžasných jídel plných skvělých chutí.

Vytváříme kávové kompozice podle vlastních receptur, které jsou směsí druhů Arabica a Robusta v poměru 80/20, směsí 100% Arabica, ale i jednodruhové kávy.

Ondřej Molina je kuchař, který nasbíral své zkušenosti v různých koutech světa především v restauracích s michelinským oceněním.

Nejsme fastfood, ale děláme kvalitní jídlo rychle. Připravujeme SMASH Burgery jak mají být.

Grig je výsledkem dní, týdnů a měsíců experimentů v naší kuchyni, kde jsme s vizí ekologicky šetrných potravin pracovali na vývoji našich zdravých snacků a jídel.

Vzbudíme v návštěvnících festivalu horskou dráhu emocí: počínaje vyděšením, přes zvědavost a se zakončením překvapivě skvělého chuťového zážitku.

Řemeslnost, poctivost a selský rozum - toť naše krédo. Pštrosí maso.

Objevte s námi kouzlo orientální kuchyně, převážně Egyptské.

Projekt šikovných lidí #milujtym, který chce inspirovat, bavit, předávat zkušenosti, nabijet energii, dělat radost mladým a těm nejmladším

Můžete se těšit na originální sushi za pomocí designové řasy. Detail sushi je i jediným výrobcem takto kreativního sushi na světě.

Čokoláda hvězdné kvality a chuti.

V profesionálním mobilním baru bude k dispozici čepované moravské Frizzante nebo Prosseco a s ním i míchané drinky. Na míchané drinky používají pouze vlastní domácí sirupy a čerstvé ovoce.

Kvalitní hranolky dle belgické receptury jsou vždy čerstvě a ručně nakrájené. Specifické je také dvojí smažení, vlastní receptura čerstvých speciálních italských omáček a dipů.

Pestrobarevné sushi, spojení barevné rýže, široké palety zeleniny a směsi koření, to vše Vám předvede Lukáš Neckář. Nechte se stáhnout do víru skvělých chutí.

Díky všem lokálním partnerům

Pořadatel pro toto město



IČO:

Poslední článek z blogu
Garden Food Festival
Soutěž o grill!