× Právě vylepšujeme celý web. Děkujeme za pochopení.

Bzenec

17.–18. 07. 2021
Detailní informace o akci
Hned první zastávka Garden Food Festival zavítá tento rok do Bzence. Připravujeme pro Vás skvělý program, workshopy a tradiční i netradiční pokrmy. Při této příležitosti společně oslavíme 100 let Bzeneckého octa. Máte se na co těšit.

Sobota

10:00–18:00
Dětská stage
Chabi production

Atrakce pro děti, soutěže.

10:00–18:00
Hlavní Stage
Kuchařské show

Bzenecký ocet součástí každé show a moderuje Markéta Hrubešová.

10:20–10:40
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Soutěž v otvírání ústřic s šéfkuchařem Ondřejem Molinou

Šéfkuchař Ondřej Molina vybere z publika 2 návštěvníky. Vybaví je nožem a ochrannou rukavicí. Následně se rozběhne soutěž kdo rychleji správně otevře určitý počet ústřic. Na vítěze čeká překvapení. Otevřené ústřice ochutnají návštěvníci v publiku.

Podívat se na soutěže
10:45–11:30
Vaření s šéfkuchařem Hlavní stage
Šéfkuchař Ondřej Molina - Back2Back cooking

Šéfkuchař vs. návštěvník. Zády k sobě, pod dohledem kamer. Jedno jednoduché jídlo, stejný čas. Návštěvník na základě instrukcí od šéfkuchaře bude vařit stejné jídlo. Těšte se na výsledek!

Podívat se na soutěže
11:00–12:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Závitky s dětmi

Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář se věnuje i dětským kurzům a pod jeho taktovkou vznikají profi výsledky. Společně s Lídou Ora, šéfkuchařkou na asijskou kuchyni, si vaše děti připraví závitky se zeleninou Bonduelle.

Koupit vstupenku
12:00–18:00
Bzenecký ocet stage
Vše o bzeneckém octu

David Valíček na téma Vaříme a dochucujeme octem a Veronika Gruntová na téma Zavařování a nakládání.

13:00–14:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi s dětmi

S šéfkuchařem Lukášem i Lídou se naučíte sushi stejně dobře jako dospělí a možná dokonce i lépe! Rodiče se mohou zapojit a uvidí se, komu to půjde více.

Koupit vstupenku
13:30–15:30
Hudební stage
Honza Grebík a host Kamila Polonyová
Zpěvák, hudebník a producent.
14:00–15:00
Loutkové divadlo

Hra pro děti.

15:00–16:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Poke Bowl
Co to je POKE BOWL? Poke je čím dál více trendy jídlo po celém světě. Nejvíce se proslavilo na Hawaji. Má miliony podob a vy si připravíte to možná nejlepší poke ve svém životě!
Koupit vstupenku
16:30–18:30
Hudební stage
Event Jazz Trio
Jazzová hudba přesně tak stravitelná, jakou ji chcete mít. Baví se tím, že se na vystoupeních bavíte Vy.
17:00–18:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi pro dospělé

Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář představí sushi od A do Z. Pod jeho vedením si připravíte klasické MAKI SUSHI rolky, oblíbené KALIFORNSKÉ ROLKY neboli URAMAKI SUSHI a také NIGIRI SUSHI.

Koupit vstupenku
19:00–23:00
Beseda u cimbálu

CM Harafica + hosté

Neděle

10:00–18:00
Dětská stage
Chabi production

Atrakce pro děti, soutěže.

10:00–17:00
Hlavní Stage
Kuchařské show

Bzenecký ocet součástí každé show a moderuje Markéta Hrubešová.

11:00–12:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Závitky s dětmi

Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář se věnuje i dětským kurzům a pod jeho taktovkou vznikají profi výsledky. Společně s Lídou Ora, šéfkuchařkou na asijskou kuchyni, si vaše děti připraví závitky se zeleninou Bonduelle.

Koupit vstupenku
12:00–14:00
Bzenecký ocet stage
Vše o bzeneckém octu

David Valíček na téma Vaříme a dochucujeme octem a Veronika Gruntová na téma Zavařování a nakládání.

13:00–14:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi s dětmi

S šéfkuchařem Lukášem i Lídou se naučíte sushi stejně dobře jako dospělí a možná dokonce i lépe! Rodiče se mohou zapojit a uvidí se, komu to půjde více.

Koupit vstupenku
13:30–15:30
Hudební stage
Honza Grebík a host Kamila Polonyová

Zpěvák, hudebník a producent.

14:00–15:00
Loutkové divadlo

Hra pro děti.

14:15–15:00
Vaření s šéfkuchařem Hlavní stage
Šéfkuchař Ondřej Molina - Back2Back cooking

Šéfkuchař vs. návštěvník. Zády k sobě, pod dohledem kamer. Jedno jednoduché jídlo, stejný čas. Návštěvník na základě instrukcí od šéfkuchaře bude vařit stejné jídlo. Těšte se na výsledek!

Podívat se na soutěže
15:00–16:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Poke Bowl

Co to je POKE BOWL? Poke je čím dál více trendy jídlo po celém světě. Nejvíce se proslavilo na Hawaji. Má miliony podob a vy si připravíte to možná nejlepší poke ve svém životě!

Koupit vstupenku
15:00–15:20
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Soutěž v otvírání ústřic s šéfkuchařem Ondřejem Molinou

Šéfkuchař Ondřej Molina vybere z publika 2 návštěvníky. Vybaví je nožem a ochrannou rukavicí. Následně se rozběhne soutěž kdo rychleji správně otevře určitý počet ústřic. Na vítěze čeká překvapení. Otevřené ústřice ochutnají návštěvníci v publiku.

Podívat se na soutěže
17:00–18:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Bonduelle škola vaření s šéfkuchařem Lukášem Neckářem - Sushi pro dospěle

Sushi mistr a špičkový šéfkuchař Lukáš Neckář představí sushi od A do Z. Pod jeho vedením si připravíte klasické MAKI SUSHI rolky, oblíbené KALIFORNSKÉ ROLKY neboli URAMAKI SUSHI a také NIGIRI SUSHI.

Koupit vstupenku

Přehled prodejců

Bzenecký ocet si pro náš festival připravil limitovanou edici balení sad ovocných octů (jablečný, vinný bílý a červený, Balsamico ocet a crema, Speciál na saláty), ke kterým obdržíte zdarma knihu 100 receptů pro vaření s octem.

Bzenecký ocet

Kvalitní hranolky dle belgické receptury jsou vždy čerstvě a ručně nakrájené. Specifické je také dvojí smažení, vlastní receptura čerstvých speciálních italských omáček a dipů.

Bistro Štěpán se zaměřuje na českou kuchyni v moderním provedení.

Můžete se těšit na originální sushi za pomocí designové řasy. Detail sushi je i jediným výrobcem takto kreativního sushi na světě.

Asijská restaurace Imrvére, je jako bazárek.. Svět plný vůní a zajímavých chutí. Jídlo je vařené s největší péči a vždy z čerstvých surovin od léty prověřených dodavatelů.

Burgery Imrvére jsou připravované v nejvyšší kvalitě. Čerstvost a zajímavé chutě jsou po Imrvére prioritou.

Specialisté na thajskou a japonskou kuchyni. Pokrmy jsou připravované profesionály, kteří působí ve vyhlášených restauracích. Jejich priorita je použití vždy čerstvých surovin v nejvyšší kvalitě.

Pestrobarevné sushi, spojení barevné rýže, široké palety zeleniny a směsi koření, to vše Vám předvede Lukáš Neckář. Nechte se stáhnout do víru skvělých chutí.

V profesionálním mobilním baru bude k dispozici čepované moravské Frizzante nebo Prosseco a s ním i míchané drinky. Na míchané drinky používají pouze vlastní domácí sirupy a čerstvé ovoce.

Díky všem lokálním partnerům

Pořadatel pro toto město

Topakce s.r.o.
Klukova 830, Staré Město
686 03 Uherské Hradiště

IČO: 05968801
DIČ: CZ05968801

C 99031 vedená u Krajského soudu v Brně

Markéta Hrubešová - Garden Food Festival
Poslední článek z blogu
Garden Food Festival