× Právě vylepšujeme celý web. Děkujeme za pochopení.

Bzenec

17.–18. 07. 2021
Detailní informace o akci
Hned první zastávka Garden Food Festival zavítá tento rok do Bzence. Připravujeme pro Vás skvělý program, workshopy a tradiční i netradiční pokrmy. Při této příležitosti společně oslavíme 100 let Bzeneckého octa. Máte se na co těšit.

Sobota

10:00–10:20
Zahájení Garden Food Festivalu s Markétou Hrubešovou
10:20–10:40
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Soutěž v otvírání ústřic s šéfkuchařem Ondřejem Molinou
Ondřej vybere z publika 2 návštěvníky. Vybaví je nožem a ochrannou rukavicí. Následně se rozběhne soutěž kdo rychleji správně otevře určitý počet ústřic. Na vítěze čeká překvapení. Otevřené ústřice ochutnají návštěvníci v publiku.
10:45–11:30
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Šéfkuchař Ondřej Molina - Back2Back cooking
Šéfkuchař vs. návštěvník. Zády k sobě, pod dohledem kamer. Jedno jednoduché jídlo, stejný čas. Návštěvník na základě instrukcí od šéfkuchaře bude vařit stejné jídlo. Těšte se na výsledek! Přihlásit se můžete i vy.
Koupit vstupenku
11:00–12:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Škola vaření s Lukášem Neckářem - Závitky s dětmi
Sushi mistr a špičkový kuchař Lukáš Neckář se věnuje i dětským kurzům a pod jeho taktovkou vznikají profi výsledky. Společně s Lídou Ora, šéfkuchařkou na asijskou kuchyni, si vaše děti připraví závitky se zeleninou a tuňákem.
Koupit vstupenku
13:00–14:00
Zážitek pro děti Kapacita 2O osob
Škola vaření s Lukášem Neckářem - Sushi s dětmi
S Lukášem i Lídou se naučíte sushi stejně dobře jako dospělí a možná dokonce i lépe! Rodiče se mohou zapojit a uvidí se, komu to půjde více.
Koupit vstupenku
15:00–16:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s Lukášem Neckářem - Poke Bowl
Co to je POKE BOWL? Poke je čím dál více trendy jídlo po celém světě. Nejvíce se proslavilo na Hawaji. Má miliony podob a vy si připravíte to možná nejlepší poke ve svém životě!
Koupit vstupenku
17:00–18:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s Lukášem Neckářem - Sushi pro dospělé
Sushi mistr a špičkový kuchař Lukáš Neckář představí sushi od A do Z. Pod jeho vedením si připravíte klasické MAKI SUSHI rolky, oblíbené KALIFORNSKÉ ROLKY neboli URAMAKI SUSHI a také NIGIRI SUSHI.
Koupit vstupenku

Neděle

10:00–10:20
Zahájení nedělního programu s Markétou Hrubešovou
Nedělní program GFF v Bzenci startuje!
11:00–12:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Škola vaření s Lukášem Neckářem - Závitky s dětmi
Sushi mistr a špičkový kuchař Lukáš Neckář se věnuje i dětským kurzům a pod jeho taktovkou vznikají profi výsledky. Společně s Lídou Ora, šéfkuchařkou na asijskou kuchyni, si vaše děti připraví závitky se zeleninou a tuňákem.
Koupit vstupenku
13:00–14:00
Zážitek pro děti Kapacita 20 osob
Škola vaření s Lukášem Neckářem - Sushi s dětmi
S Lukášem i Lídou se naučíte sushi stejně dobře jako dospělí a možná dokonce i lépe! Rodiče se mohou zapojit a uvidí se, komu to půjde více.
Koupit vstupenku
14:15–15:00
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Šéfkuchař Ondřej Molina - Back2Back cooking
Šéfkuchař vs. návštěvník. Zády k sobě, pod dohledem kamer. Jedno jednoduché jídlo, stejný čas. Návštěvník na základě instrukcí od šéfkuchaře bude vařit stejné jídlo. Těšte se na výsledek! Přihlásit se můžete i vy.
Koupit vstupenku
15:00–15:20
Soutěž pro dospělé Hlavní stage
Soutěž v otvírání ústřic s šéfkuchařem Ondřejem Molinou
Ondřej vybere z publika 2 návštěvníky. Vybaví je nožem a ochrannou rukavicí. Následně se rozběhne soutěž kdo rychleji správně otevře určitý počet ústřic. Na vítěze čeká překvapení. Otevřené ústřice ochutnají návštěvníci v publiku.
15:00–16:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s Lukášem Neckářem - Poke Bowl
Co to je POKE BOWL? Poke je čím dál více trendy jídlo po celém světě. Nejvíce se proslavilo na Hawaji. Má miliony podob a vy si připravíte to možná nejlepší poke ve svém životě!
Koupit vstupenku
17:00–18:00
Zážitek pro dospělé Kapacita 20 osob
Škola vaření s Lukášem Neckářem - Sushi pro dospěle
Lukáš představí sushi od A do Z. Pod jeho vedením si připravíte klasické MAKI SUSHI rolky, oblíbené KALIFORNSKÉ ROLKY neboli URAMAKI SUSHI a také NIGIRI SUSHI.
Koupit vstupenku

Přehled prodejců

Burgery Imrvére jsou připravované v nejvyšší kvalitě. Čerstvost a zajímavé chutě jsou po Imrvére prioritou.

Specialisté na thajskou a japonskou kuchyni. Pokrmy jsou připravované profesionály, kteří působí ve vyhlášených restauracích. Jejich priorita je použití vždy čerstvých surovin v nejvyšší kvalitě.

Bostro Štěpán se zaměřuje na českou kuchyni v moderním provedení.

Pestrobarevné sushi, spojení barevné rýže, široké palety zeleniny a směsi koření, to vše Vám předvede Lukáš Neckář. Nechte se stáhnout do víru skvělých chutí.

Asijská restaurace Imrvére, je jako bazárek.. Svět plný vůní a zajímavých chutí. Jídlo je vařené s největší péči a vždy z čerstvých surovin od léty prověřených surovin.

V profesionálním mobilním baru bude k dispozici čepované moravské Frizzante nebo Prosseco a s ním i míchané drinky. Na míchané drinky používají pouze vlastní domácí sirupy a čerstvé ovoce.

Díky všem lokálním partnerům

Pořadatel pro toto město

Topakce s.r.o.
Klukova 830, Staré Město
686 03 Uherské Hradiště

IČO: 05968801
DIČ: CZ05968801

C 99031 vedená u Krajského soudu v Brně

Markéta Hrubešová - Garden Food Festival
Poslední článek z blogu
Garden Food Festival